На мапі Кіровограда з’являться сім нових назв вулиць і трьох провулків

Грудень 16, 2014 | Новини | Переглядів: 1426 | Коментарі: 0

Сьогодні, 16 грудня, Кіровоградська міська рада, враховуючи рішення міської топонімічної комісії при виконкомі Кіровоградської міської ради від 07 листопада 2014 року, перейменувати вулицю Калініна на вулицю Шульгиних, вулицю Кірова на Михайлівську та вулицю Червоногвардійську на Архангельську. Іншим рішенням депутатський корпус вшанував земляка – героя АТО і перейменував вулицю П’ятирічки 3-ї на вулицю Юрія Власенка.

З метою приведення у відповідність до нових адрес документів фізичних та юридичних осіб, об’єднань громадян тощо прийнятим рішенням встановлена можливість використання назв вулиць Калініна, Кірова, Червоногвардійську, П’ятирічки 3-ї до 31 грудня 2015 року.
Знайшли свої назви і три нових вулиці та три провулки у майбутньому житловому масиві, який зросте на місці земельних ділянок, виділених родинам учасників антитерористичної операції. Відповідно до прийнятого рішення, проектні вулиці масиву присадибної забудови вздовж вулиці Генерала Родимцева названі вулицями: Катранівська, Батальйонна, Кущівська та провулками: Гвардійським, Волонтерським, Героїв АТО.
Відповідно будуть внесені доповнення до рішення Кіровоградської міської ради від 25 листопада 2003 року № 581 «Про затвердження уточнених назв і перекладу українською мовою площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, тупиків м. Кіровограда», шляхом включення до затвердженого списку вулиці Катранівську, Батальйонну, Кущівську та провулки Гвардійський, Волонтерський, Героїв АТО.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool