На Львівщині зіткнулись легковик та мотоцикл: двоє людей загинули, ще двоє - отримали травми

Травень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Внаслідок ДТП на Львівщині загинули двоє людей, ще двоє – отримали тілесні ушкодження. Трагічна подія сталася сьогодні, 7 травня, близько 1.20 години ночі у Жовківському районі.

 

 

На дорозі неподалік села Нова Кам’янка зіштовхнулися легковик «Фольксваген Пасат», за кермом якого був 18-річний місцевий мешканець, та мотоцикл «ІЖ Планета». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей – 13-річний водій мотоцикла та 19-річний пасажир автомобіля. Окрім цього, двоє пасажирів мотоцикла, 18-річний та 12-річний мешканці Жовківського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Наразі правоохоронці з’ясовують усі причини та обставини цієї ДТП, повідомляє Департамент ДАІ МВС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool