На Львівщині затримали серійного "церковного" крадія

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

До рук Сокальських правоохоронців потрапив 25-річний житель одного зі сіл Сокальського району, який систематично вдавався до крадіжок зі святинь.

На рахунку правопорушника є дві крадіжки та дві спроби вчинення крадіжок з місцевих церков, а також одна крадіжка з лікарні. Взявся чолов’яга за це ганебне правопорушення на самі Великодні свята. Спершу він проник у Храм святого Миколая, звідки поцупив скриньку для пожертв з грошима. Тієї ж ночі – з 5 на 6 травня – зловмисник вирушив на аналогічний злочин. Зокрема, селянин проник до Церкви святого Михаїла, де також викрав скриньку з грошима. Нічний здобуток зловмисника сягнув близько тисячі гривень. Ця сума, очевидно, не принесла чоловікові задоволення. А тому через кілька днів після крадіжок з церков останній взявся за медичний заклад. На цей раз він пригледів Сокальську центральну районну лікарню, звідки йому вдалося викрасти одяг на загальну суму три тисячі гривень. За словами начальника Сокальського райвідділу міліції Володимира Спічака, і ця крадіжка не стала остаточною у злочинній кар’єрі 25-річного молодика. Після того, як чоловік побував у лікарні, надвечір знову вирішив обікрасти два місцеві храми. На щастя, двері сакральних будівель не піддалися грішникові і під час спроби крадіжки з церкви його впіймали на «гарячому» сокальські правоохоронці. За вказаними фактами відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Слідчі встановлюють причетність чоловіка до вчинення інших злочинів, а також можливих спільників.

 

 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool