На літнє оздоровлення дітей Кіровоградщини виділено 31 мільйон гривень

Червень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 679 | Коментарі: 0

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щопонеділкової апаратної наради.

"На літнє оздоровлення дітей ми виділили 31 млн. гривень з різних бюджетів", - зазначив Сергій Кузьменко. Разом з тим, він звернувся до керівників територій з вимогою передбачити в бюджетах більший ресурс на оздоровлення школярів.

- Іще є час для корегування видатків під час проведення сесій. Слід знайти можливість, щоб наші діти повноцінно відпочили не на асфальті в місті, а в кращих таборах Кіровоградщини і держави.

Також він доручив профільному управлінню відпрацювати питання щодо оздоровлення в літніх таборах Кіровоградщини дітей із Луганської та Донецької областей, де триває операція об’єднаних сил.

- Ми спроможні забезпечити відпочинок як своїм дітям так і тим дітям, які сьогодні потребують підтримки усієї України, - наголосив Сергій Кузьменко. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool