На Київщині 81-річна бабуся допомогла міліції затримати шахраїв (ФОТО)

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Днями до помешкання 81-річної жительки села Жоравка Яготинського району, що на Київщині, завітав чоловік. Він назвався працівником органу соціального забезпечення та повідомив приємну новину – пенсію жінці та її чоловіку підвищили на цілих 100 гривень.

Соцпрацівник запропонував старенькій отримати доплату, проте окрім купюр номіналом 500 гривень він нібито не мав. А щоб забрати свої 200 пенсіонерка мала віддати чоловікові решту в 300 гривень. Старенька, яка довгий час пропрацювала поштаркою відмовилась брати незнайому купюру. Вона повернула гроші і чоловік вмить покинув подвір’я, сів в машину та зник. Жінка, яку не вдалося ошукати, одразу зателефонувала голові сільради, який повідомив дільничному. В результаті злагодженої взаємодії жителів села з правоохоронцями, зловмисників затримали за гарячими слідами. Окрім 48-річного чоловіка, якого впізнала пенсіонерка, в автомобілі знаходилися ще двоє – його 57-річний знайомий та 60-річна жінка, у яких були вилучені ті самі «незнайомі гроші» - 500 білоруських рублів та поліграфічна сувенірна продукція у вигляді 500 гривень. Всі вони - мешканці міста Прилуки. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження, повідомляє сайт  mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool