На кіровоградців чекає вечір естетичного релаксу

Квітень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

8 квітня з 18.00 до 20.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка запрошує на черговий захід в рамках бібліопроекту «Креативна середа». Цього разу на відвідувачів чекає «вечір естетичного релаксу».

Своєю творчістю з «вечірніми» гостями бібліотеки ділитиметься талановита молоді Кіровоградщини - гурт «Приходьте завтра» у складі – Кирила Поліщука, Артем Луценка, Ольги Алєксєєнко та Сергія Цигульського. Під час виступу молодь виконуватиме пісні та читатиме вірші, як авторські так і твори інших виконавців.
Незвичного колориту заходу додасть загадковий виконавець QicChazrch, а танцюристи студії танцю «АРТ» виконають кілька чудових танців.
Прихильники мистецтва «хенд-мейд» зможуть створити гарну великодню листівку під час одноіменного майстер-класу.
Як завжди вхід є безкоштовним для усих користувачів бібліотеки. Тож чекаємо усіх бажаючих на вечір естетичного релаксу в обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка.

бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool