На Кіровоградщину насувається циклон

Січень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

У ніч на понеділок та завтра вранці сильні опади очікуються на території Кіровоградської області.

Вже сьогодні ввечері сніг розпочнеться на Одещині, підтягнеться по лінії Одеса-Суми і охопить все, що вздовж цієї смуги, аж до Вінниччини, Черкащини, Полтавщини та Київщини.

Решта території побуде у сухому повітрі.Протягом дня 21 січня циклон посунеться у східному напрямку, тому негода втримається лише у східних областях, в Криму та Приазов`ї. Завтра вранці сильні опади очікуються на Півдні України, Сході, у районах Кропивницького, Дніпра, Полтави 

У більшості областей домінуватиме суха погода. Температура повітря. Трохи `осядуть`морози, про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці синоптик Наталка Діденко

Найближчої ночі очікується -4-12 градусів, завтра вдень -2-7 градусів. На Півдні України вночі від 2 тепла до 3 морозу, вдень у понеділок 0+4 градуси, в Криму до +6 градусів.

У Києві 21 січня погода передбачається сухою, хіба що найближчої ночі ймовірний сніг. Але більшість із нас будуть солодко спати після активних свят та перед новим робочим тижнем, який відкриває шлях до весни.
У столиці найближчої ночі морози виявляться лагіднішими, -4-6 градусів, на околицях до -9 градусів, завтра вдень -3-5 градусів.

На дорогах слизько.

Тільки найважливіше - підписуйтесь на наш Telegram 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool