На Кіровоградщиніі загасили чотири пожежі різного характеру

Травень 24, 2023 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

Так, 23 травня о 12:43 олександрійські рятувальники спільно з місцевою пожежною командою смт Нова Прага залучались на гасіння пожежі 200 м2 сміття на відкритій території по вул. Соборній смт Нова Прага Олександрійського району, яку о 13:24 було ліквідовано.

О 12:44 кропивницькі вогнеборці виїжджали на гасіння пожежі 300 м2 сухої трави на вул. Калинова с. Нове м. Кропивницький, яку о 13:27 було ліквідовано.

О 14:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання на пров. Леся Курбаса м. Знам’янка. Там загорілось 5 м2 сміття в підвалі споруди, яка не експлуатується. О 15:22 займання було ліквідовано.

О 18:05 стало відомо про загоряння 45 м2 перекриття, покрівлі та 50 м2 домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку на вул. Марата м. Гайворон Голованівського району, яке о 18:49 загасили гайворонські вогнеборці.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає.

Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool