На Кіровоградщині з`явиться обласний соціальний центр матері та дитини

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1470 | Коментарі: 0

В області у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України здійснюються заходи соціального супроводу сімей, які опинились у складних життєвих обставинах

За інформацією обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, у контексті реалізації соціальних ініціатив Президента України в області з метою розвитку сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування протягом І кварталу нинішнього року у ході здійснення соціального супроводу сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, було надано більше 34 тисяч індивідуальних послуг різного соціального спрямування. За результатами проведеної роботи 488 сімей було знято з соціального супроводу, з них – 425 сімей – з позитивним результатом, тобто були вирішені проблеми сім’ї та відновлені її функції.

Також районними та міськими центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді протягом І кварталу здійснювалося соціальне супроводження 193 прийомних сімей та 33 дитячих будинків сімейного типу.
Як повідомив директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Сергій Давидяк, на сьогодні також вирішується питання щодо введення в експлуатацію до 1 червня нинішнього року обласного соціального центру матері та дитини. З метою облаштування прилеглої території закладу у березні нинішнього року з обласного бюджету було виділено 248 тис. грн., а також 151 тис. грн. – на утримання закладу до кінця 2012 року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool