На Кіровоградщині з’ясовують причини отруєння учнів з Олександрії

Листопад 06, 2012 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Прокуратура взяла на контроль хід перевірки у зв’язку з отруєнням трьох учнів Олександрійського професійного ліцею парами невідомої речовини.

Вчора до Олександрійської міської лікарні звернулися учні місцевого професійного ліцею зі скаргою на отруєння парами невідомої речовини. Як з’ясувалося один із учнів ліцею вилив у горщик з квітами та у відро для миття підлоги невідому речовину з різким запахом. Під час заняття учням стало зле. Троє із них були доставлені до лікарні. На даний час один учень ще перебуває в медичному закладі, двох інших - виписали.
Наразі навчальний заклад функціонує у нормальному режимі.
Винуватця пригоди доставлено до міліції. За вказаним фактом Олександрійським МВ УМВС України в області проводиться перевірка в порядку ст. 97 КПК України.
Хід перевірки прокуратурою взято на контроль.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool