На Кіровоградщині з’ясовують обставини загибелі чоловіка, тіло якого було виявлено у ставку

Серпень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1558 | Коментарі: 0

За попередніми даними, потерпілий – 30-річний громадянин – під час відпочинку біля водойми посварився зі своїми знайомими. Після бійки чоловіка у безпорадному стані лишили на місці пригоди, що у підсумку і призвело до його смерті.

Повідомлення про виявлення у воді тіла місцевого жителя надійшло до поліції минулого тижня. За висновками судово-медичного експерта, чоловік загинув внаслідок утоплення. Працівники поліції встановили, що до того, громадянин мав конфлікт з групою осіб, що разом з ним відпочивали в день, коли сталася трагедія. За словами свідків, через непорозуміння і неприязні відносини, двоє громадян, 27 та 28 років, у суперечці застосували силу. Після інциденту зловмисники лишили побитого знайомого в безпорадному стані. Як чоловік потім міг потрапити до водойми, в даний час з’ясовують слідчі.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство» та ч.3 ст. 135 ККУ «Залишення в небезпеці». Двом особам в даний час повідомлено про підозру.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool