На Кіровоградщині з’ясовують обставини побиття жителя області

Вересень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 812 | Коментарі: 0

Працівниками Олександрійського районного відділу міліції повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення 52-річному місцевому жителю.

Чоловік, запідозривши в крадіжках сусіда, наніс йому тілесні ушкодження. За ці дії зловмиснику загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 років.
Пригода сталася на початку минулого тижня. Житель одного з сіл Олександрійського району виявив, що в його дворі «хазяйнують» сторонні особи. Спочатку з домоволодіння зникло кілька одиниць господарчого інвентарю, потім почали зникати речі й з дачної ділянки. Запідозривши у крадіжках раніше судимого за схожі злочини знайомого, чоловік вирішив навідатися до нього додому для того, аби з’ясувати стосунки.
Владнати питання без сварки сторонам конфлікту, на жаль, не вдалося. На думку підозрюваного, одна з речей, яку він побачив в кутку хатини, раніше належала йому. Тож довго не роздумуючи, чоловік вхопив металеве відро та з усієї сили відлупцював ним господаря будинку.
Вже наступного дня 56-річному чоловіку стало зле. Потерпілий був терміново доправлений до лікарні. Його стан здоров’я лікарі оцінюють як стабільно тяжкий.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», - розповідає начальник Олександрійського РВ УМВС в області Василь Титаренко. – За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 років. Обставини пригоди з’ясовуються.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool