На Кіровоградщині знову виявлено двох загиблих

Січень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

14 січня близько 12:45 за номером «101» надійшло повідомлення з міліції про, те що на місці пожежі у приватному будинку м.Новоукраїнки виявлено двох загиблих чоловіків.

Вони стали жертвами пожежі, яка виникла напередодні близько 22-ї години вечора, але через пізню годину займання ніхто не помітив та не повідомив до екстрених служб. Підрозділи Управління ДСНС України в області до гасіння пожежі не залучалися. Вогонь знищив 3 м кв постільних речей. Фахівцями вже з’ясовано причину пожежі – це необережне поводження господаря з вогнем при курінні у ліжку в нетверезому стані.
Як показує досвід, залишені недопалки, сірники, особливо у поєднанні з алкоголем –нерідко призводять до фатальних наслідків. Загинути під час пожежі може не лише її винуватець, а й його близькі або сусіди. Щоб не опинитися на лікарняному ліжку та без даху над головою закликаємо громадян не палити у приміщенні та пам’ятати про цінність власного життя!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool