На Кіровоградщині знову вбивство

Квітень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1420 | Коментарі: 0

36-річного зловмисника вдалося затримати протягом 6 годин по тому, як було скоєно тяжкий злочин. До цього громадянин перебував на психіатричному обліку. Трагедія, за попередніми даними, сталася через вживання ним алкоголю.

Пригода мала місце 12 квітня близько третьої години ночі. 62-річний власник квартири перебував вдома разом з родичем. Через деякий час між чоловіками виникла суперечка, що закінчилася бійкою. Підозрюваний вихопив сокиру, яка знаходилася в одній з кімнат, та завдав ударів опоненту по різних частинах тіла.
Отримані тяжкі травми виявилися для потерпілого смертельними.
Розуміючи, що сталося непоправне, чоловік вирішив зробити все можливе, аби не відповідати за скоєне і покинув оселю через балкон.
На ранок тіло господаря з явними ознаками смерті виявили родичі. За кілька годин оперативникам вдалося встановити місцезнаходження і ймовірного винуватця трагедії.
У даний час підозрюваний дає свідчення слідчим. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За скоєне особі може загрожувати тюремний строк від 7 до 15 років позбавлення волі. Однак остаточне рішення буде прийнято лише після проведення спеціальних медичних експертиз.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool