На Кіровоградщині знову розбійний напад

Липень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Під час відпочинку на березі водойми, нетверезі чоловіки накинулися і побили незнайомця, який випадково сів до їх автівки, завезли потерпілого до обласного центру, змусили зняти з банківського рахунку дві тисячі гривень та забрали їх собі. За такі дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Пригода сталася в одному з сіл Кіровоградського району минулих вихідних. 35-річний чоловік виїхав до водойми, розташованої поблизу дачних кооперативів. Близько 22-ї години чоловік зібрався їхати додому, для чого викликав таксі, при цьому не зміг вказати точно місце свого перебування. Згодом за кілька метрів від себе чоловік побачив легкове авто і вирішив, що автівка приїхала за ним. Не роздумуючи, сів до пустого салону та почав чекати поки водій «таксі» повернеться.

Хвилин за 10 на місце дійсно прийшли двоє чоловіків. Побачивши незнайомця в своїй машині, вони затіяли з ним сварку, а потім побили. Після цього відвезли «пасажира» до обласного центру до найближчого банкомату, змусили його зняти зі свого карткового рахунку 2 тисячі гривень готівкою, відібрали гроші та покинули побитого прямо на вулиці.
Зібравши всі сили, потерпілий дістався додому і вже звідти викликав карету швидкої медичної допомоги. Травми, отримані ним внаслідок побиття виявилися, аж занадто тяжкими. Аби врятувати життя пацієнту, лікарям довелося докласти чималих зусиль.
Наступного після пригоди ранку поліцейські встановили особи зловмисників та доправили їх до Кіровоградського районного відділення поліції. Тепер обидва пояснюють мотиви свого вчинку слідчим.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool