На Кіровоградщині знову пограбували жінку

Серпень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Житель сусідньої області, приїхавши навідати товариша до міста Світловодськ, зірвав золотий ланцюжок з шиї перехожої. За такі дії підозрюваному загрожує до чотирьох років ув’язнення.

24-річний непрацюючий чоловік, який лише кілька тижнів тому повернувся з в’язниці, приїхав у гості до знайомого. Коли хлопець йшов містом і зустрів 51-річну жінку, що поверталася з роботи, його увагу привернув її ланцюжок. Згадавши свій попередній «досвід», зловмисник наздогнав потерпілу, зірвав прикрасу та втік.
- Жінка відразу звернулася до міліції і повідомила прикмети зловмисника, - розповідає начальник Світловодського МВ УМВС Вячеслав Лавренюк. Завдяки професійним діям працівників міськвідділу місцезнаходження підозрюваного було встановлено.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.
За матеріалами Світловодського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool