На Кіровоградщині знову грабіж

Січень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Після відпочинку у розважальному закладі, зловмисники побили та відібрали гроші у нежадібного місцевого жителя, який згодився перед тим пригостити їх випивкою.

За ці дії обом загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
Увечері, коли сталася пригода, 28-річний житель Онуфріївського району разом з 20-річним раніше судимим товаришем зібралися на відпочинок до місцевого кафе. Однак через брак коштів «розмахи» застілля були аж надто скромними. Вийшовши на зупинку, що знаходилася поряд із закладом, молодики зустріли чоловіка, який щойно вийшов з автобусу і підшукував транспорт, аби дістатися з районного центру до рідного села.
Познайомившись та викликавши довіру у потерпілого, зловмисники умовили незнайомця пригостити їх пивом. Нежадібний чоловік не лише виконав прохання, але й згодився підвезти своїх кривдників на таксі за свій рахунок до сусіднього села.
Прибувши на місце, зловмисники вийшли слідом за 49-річним чоловіком, а через деякий час, на безлюдній ділянці дороги вдарили його по голові. Коли потерпілий втратив рівновагу та впав на землю, грабіжники почали нишпорити по його кишеням, де знайшли 800 гривень.
Отямившись від того, що сталося, врешті жертва нападників змогла підвестися, знайти телефон та викликати на допомогу працівників міліції.
Обох підозрюваних правоохоронці розшукали вже через кілька годин.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж» - розповідає начальник Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ігор Чванько.
За ці дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool