На Кіровоградщині знову грабіж

Серпень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Хлопців, віком 15 та 17 років, застали на місці під час викрадення ними майна в одному з сіл Петрівського району. Як з’ясувалося, один з грабіжників має не зняту та не погашену в установленому порядку судимість.

У ході досудового розслідування було встановлено, що місцеве подружжя зі своїми друзями на автомобілі приїхали на відпочинок до водойми. Неповнолітні, проходячи неподалік, помітили залишені речі на задньому сидінні транспортного засобу. Один з юнаків запропонував іншому разом викрасти чуже майно. Після чого скляною пляшкою хлопці розбили скло у задньому вікні та дістали з салону барсетку і три мобільні телефони.
У цей час до автомобіля повернувся один з відпочиваючих, який застав неповнолітніх при передачі один одному викраденого майна та зробив їм зауваження. Не відреагувавши на вигуки, зловмисники почали тікати. Однак хлопців наздогнали.
- Неповнолітнім оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно старшого зі зловмисників, - повідомив т.в.о. начальника Петрівського РВ УМВС в області Олександр Лисенко.

За матеріалами Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool