На Кіровоградщині знищили 104 застарілі боєприпаси

Жовтень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

20 жовтня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області вилучили та знищили 104 застарілі боєприпаси часів Другої світової війни, виявлені на відкритій території в с. Верблюжка Новгородківського району, а саме: 76 мм артилерійський снаряд – 41 од.; 120 мм артилерійський снаряд – 2 од.; 32 мм мінометна міна – 60 од.; 80 мм мінометна міна – 1 од.

Шановні громадяни!
У випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, ні в якому разі не намагайтеся самостійно вилучити знахідку із землі, не «експериментуйте» з нею, не піддавайте впливу вогню. Позначте місце, де знайшли невідомий предмет, попередьте громадян про небезпеку та зателефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool