На Кіровоградщині знищено 69 вибухонебезпечних предметів

Жовтень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 3347 | Коментарі: 0

20 жовтня о 07:30 у с. Олімпіадівка Петрівського району Кіровоградської області на території приватного домоволодіння було виявлено понад 60 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Повідомлення про знахідку надійшло до Служби порятунку «101» від господаря, який проводив земляні роботи. Як з’ясували фахівці районного підрозділу У ДСНС, серед виявлених боєприпасів – 47 мінометних мін різного калібру, 21 артснаряд та одна граната РПГ-40. Отримавши заявку, на місце події прибули сапери аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області. Фахівці групи піротехнічних робіт обстежили територію та вилучили 69 виявлених боєприпасів. О 18:20 знахідки було знищено на підривному майданчику.
У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool