На Кіровоградщині знищено 3 трансформаторні підстанції

Листопад 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

16, 19 та 23 листопада невідомими зловмисниками було фактично знищено 3 трансформаторні підстанції у селах Мошорине Знам`янського району, Лозоватка Кіровоградського району та Петрозагір`я Олександрійського району.

Діяли злочинці за однією нехитрою схемою – близько опівночі відключали обладнання від живлення, зливали трансформаторну оливу, трощили трансформатор і забирали кольоровий метал. Результатом такої діяльності стало знеструмлення в морози кількасот приватних домоволодінь, компанії завдано збитків більш ніж на 80 тисяч гривень.

Судячи із темпів, які взяли злодії, зупинятися вони не збираються, а отже під загрозою тривалого аварійного відключення електроенергії нині перебуває кожне село Кіровоградської області з усією інфраструктурою – органами місцевого самоврядування, школами, дитячими садками, медпунктами.

Адміністрація ПАТ «Кіровоградобленерго» звертається до жителів області з проханням невідкладно повідомляти про підозрілих осіб, які здійснюють роботи в безпосередній близькості від трансформаторних підстанцій, випадки крадіжок з інших електроенергетичних об`єктів, інформувати про діяльність скупників викраденого майна енергокомпанії за телефонами: (0522) 35-82-06 (автовідповідач), 35-82-35, (067) 521-40-94, (067) 520-40-79 або електронною поштою: koeobe02@shtorm.com.

Лише заручившись допомогою небайдужих та законослухняних громадян ми зможемо зупинити зловмисників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool