На Кіровоградщині знищено 13 артснарядів та 290 набоїв

Квітень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Знам’яка на вул. 299-й кілометр на присадибній ділянці виявлено підозрілі предмети, схожі за ознаками на вибухонебезпечні.

Фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які прибули за викликом, ідентифікували ці предмети як артилерійський снаряд калібру 122 мм (1 од.) та набої від стрілецької зброї калібру 7,62 мм (290 од.) часів Другої світової війни.

Під час обстеження прилеглої території додатково було виявлено 12 артилерійських снарядів калібру 76 мм.
29 квітня усі боєприпаси в кількості 13 артснарядів та 290 набоїв вивезені на підривний майданчик та знищені в установленому порядку.

Шановні громадяни!
У випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, ні в якому разі не намагайтеся самостійно вилучити знахідку із землі, не «експериментуйте» з нею, не піддавайте впливу вогню. Позначте місце, де знайшли невідомий предмет, попередьте громадян про небезпеку та зателефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Знам’яка на вул. 299-й кілометр на присадибній ділянці виявлено підозрілі предмети, схожі за ознаками на вибухонебезпечні.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool