На Кіровоградщині знайшли 10-річну дівчинку, яка зникла з дому (ФОТО)

Травень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

 13 травня о 06:45 до Бобринецького районного відділу ТУ МНС в Кіровоградській області надійшло повідомлення з міліції про те, що напередодні зникла з дому десятилітня дівчинка з с.Витязівка. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

За фото та прикметами зниклої до пошуків доєдналися 10 співробітників пожежно-рятувальної служби. Оскільки нічні пошуки у рідному селі дівчинки результатів не дали, рятувальники виїхали до сусіднього села. У с. Дончине Витязівської сільської ради вони обійшли усі господарства та покинуті двори, балки та яри, обстежили місцеву водойму. Біля колишньої свиноферми рятувальники зустріли сторожа. Свідок повідомив, що напередодні близько 18:20 бачив дівчинку, яка попрямувала ґрунтовою дорогою у с.Федіївка. В це село і вирушили рятувальники разом з батьком дитини.
У Федіївці пошукова група опитувала місцевих мешканців, які розповіли, що дівчинка була вчора на випускному вечорі у будинку культури. Рятувальники почали подвірний обхід села, а заступник начальника районного відділу підполковник служби цивільного захисту Володимир Лашкул разом з батьком рушили до центру. Згодом В.Лашкул пішов до спортивного залу школи, де і побачив маленьку дівчинку, яка заховалася у кутку. Це і була розшукувана Настя. Разом з рятувальником вона вийшла на подвір’я і одразу кинулася назустріч до схвильованого батька.

На Кіровоградщині знайшли 10-річну дівчинку, яка зникла з дому (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool