На Кіровоградщині зловмисники викрали в односельця автомобіль

Грудень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Ними виявились двоє жителів одного з населених пунктів Долинського району, 22 та 23 років, один з яких вже має «за плечима» судимість. За вчинене поплічникам загрожує до 8 років ув’язнення.

Випивши чималу кількість алкоголю, чоловіки вирішили поїхати в місто Кіровоград та добре розважитись. Оскільки свого транспорту не мали, було вирішено «позичити» автомобіль в односельця.
Пізньої ночі зловмисники проникли на територію домоволодіння 35-річного чоловіка. Щоб не розбудити господаря, викотили з двору старенькі «Жигулі» на безпечну відстань, завели і поїхали. Але злодії не розраховували на те, що вже за 20 км від населеного пункту у баку скінчиться пальне. Тому автомобіль довелося залишити на узбіччі дороги.
Потерпілий, як тільки виявив відсутність транспортного засобу, відразу ж повідомив про злочин до Долинського РВ УМВС в області. У ході проведення першочергових заходів правоохоронці розшукали автомобіль та повернули його власнику. У подальшому, менш ніж за добу, було встановлено і особи зловмисників.
- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», – розповів начальник Долинського РВ УМВС підполковник міліції Олександр Коцар. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Триває слідство.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool