На Кіровоградщині зловмисники понівечили більше 30 могил (ФОТО)

Травень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

У місті Новоукраїнці Кіровоградської області працівники міліції затримали двох місцевих жителів, яких інакше як варварами і не назвеш. Зловмисники підняли руку на світлу пам’ять про тих, хто залишив цей світ, понівечивши більше 30 могил. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Результат зловмисних діянь молодиків на кладовищі виявила місцева жителька, яка і повідомила у міліцію про те, що сталося. 

Правоохоронці прибули на місце події та з’ясували, що злодії викрали металеві частини, які слугували основою для встановлення надгробних плит та пам’ятників. Загалом поцупили близько трьох десятків металевих прутів та кілька швелерів.
Оперативники швидко встановили особи підозрюваних у скоєнні цього злочину та затримали їх. Виявилося, що двоє місцевих жителів, 26 та 29 років, один із яких раніше судимий, кілька разів навідувалися на кладовище, витягували із могил металеві частини та здавали їх на металобрухт. Виручені кошти чоловіки витратили на продукти харчування.
П’ять металевих прутів, викрадених зловмисниками, працівники міліції виявили у пункті прийому металобрухту, щодо законності діяльності якого зараз триває перевірка.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 297 (наруга над могилою) КК України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Слідство триває.

На Кіровоградщині зловмисники понівечивши більше 30 могил (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool