На Кіровоградщині зловмисник зарізав пенсіонерку

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

У скоєнні тяжкого злочину нині оголошено підозру колишньому родичу потерпілої. Перебуваючи у неприязних відносинах з бабусею, чоловік вчинив з нею сварку, а потім вдарив ножем. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Пригода сталася у Бобринецькому районі, що на Кіровоградщині. До поліції надійшло повідомлення від онука жінки, який, навідавшись зранку до її будинку, виявив зламаними вхідні двері, а в одній з кімнат - тіло небіжчиці.

«На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. В результаті проведеної роботи поліцейським вдалося з’ясувати обставини події та затримати особу, причетну до скоєння злочину, – розповів заступник начальника ГУНП в Кіровоградській області Олександр Скляревський.

- Ним виявився колишній родич потерпілої. За попередньою інформацією, маючи проблеми у своїй сім’ї, чоловік постійно звинувачував у них родичів дружини. В день, коли сталася трагедія, зловмисник, за його словами, прийшов до бабусі, аби поговорити, потім посварився, вдарив її ножем, а потім втік».

У подальшому, чоловік з місця постійного проживання не виїздив, поводився спокійно та робив вигляд, що нічого не знає про пригоду. Однак «заплутати» сліди йому так і не вдалося.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool