На Кіровоградщині зловмисник заради металу демонтував огорожі з могил

Квітень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

За короткий проміжок часу чоловік «відвідав» кладовища у кількох населених пунктах Устинівського району. Завдяки спостережливості місцевих мешканців, поліцейським вдалося вирахувати вандала. За вчинене йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Протягом двох діб із повідомленнями про злочини до поліції звернулося п’ятеро жителів із трьох різних сіл.

«У результаті проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що на всіх кладовищах, де були пошкоджені могили, люди помічали один і той же транспортний засіб. Його власником виявився 29-річний житель міста Долинська. У зловмисника працівники поліції вилучили частину викраденого майна, яке він не встиг збути. Нині триває перевірка чоловіка на причетність до інших майнових кримінальних правопорушень», - розповів начальник Устинівського відділення поліції Євген Котєльніков.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

За матеріалами Устинівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool