На Кіровоградщині зловмисник викрав скриньку з благодійною допомогою

Вересень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 823 | Коментарі: 0

Чоловік наважився забрати собі гроші, які люди збирали на життєво важливу операцію мешканці селища Новгородки з ініціативи її подруги. За скоєне злодію загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

До відділення поліції звернулася жителька районного центру та повідомила, що з магазину у населеному пункті було скоєно крадіжку.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події. З’ясувалося, що заявниця з метою надання допомоги 30-річній подрузі, яка потребує операції, в торговельному закладі встановила скриньку для збору коштів. Небайдужі жителі селища та району клали до неї гроші.

«В один із днів 42-річний, раніше судимий за майнові злочини, місцевий житель, зайшовши до магазину, побачив скриньку з коштами у сумі близько 500 гривень. Чоловік вирішив поживитися за чужий рахунок, не задумуючись, чим обернеться його вчинок для інших. Після скоєного злодій пішов до річки, гроші забав собі, а скриньку викинув у воду», - розповів т.в.о. начальника Новгородківського відділення поліції Юрій Щегляков.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років позбавлення волі.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool