На Кіровоградщині зловмисник вчинив розбійний напад на пенсіонерку

Серпень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

24-річний чоловік вже має судимості за аналогічні злочини. Цього разу нападник обрав 85-річну пенсіонерку, у якої планував знайти заощадження. Натомість «здобув» лише 115 гривень, болгарку та можливість отримати тривалий тюремний строк.

Пригода сталася вночі 3 серпня в одному з сіл Новоархангельського району. Зловмисник вдерся до хатини, в якій мешкала бабуся, близько першої години ночі.

Аби жінка не бачила його обличчя, прикрив скатертиною телевізор, і у пітьмі взявся знущатися над жертвою. Через поважний вік потерпіла не могла чинити опору, а тому нападник прив’язав її до ліжка мотузкою для білизни та почав вимагати гроші.

Після довгих пошуків у будинку знайшлися 150 гривень та будівельний реманент. Взявши все, що «дісталося», чоловік зник, а налякана і побита бабуся дочекалася ранку, поки до неї не зайшла онука.
«На місце пригоди було негайно викликано слідчо-оперативну групу. Оперативники разом із дільничним взялися до пошуків підозрюваного, а наприкінці дня затримали його у сусідньому населеному пункті. Отримані гроші нападник витратив на алкоголь. Продавати чужу болгарку не поспішав, боячись, що тим і викаже свою причетність до скоєного злочину. Врешті в момент затримання речовий доказ був при ньому», – розповідає начальник Новоархангельського відділення поліції Ярослав Корецький.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool