На Кіровоградщині зловмисник угнав мотоцикл «Viper»

Вересень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 644 | Коментарі: 0

31-річний житель міста Олександрія проник в двір одного з будинків та угнав мотоцикл «Viper». За вчинене чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

До Олександрійського відділу поліції звернулася 62-річна місцева жителька. Жінка повідомила про незаконне заволодіння транспортним засобом її 30-річного сина.

«У ході проведення розшукових заходів через декілька днів працівники поліції встановили особу зловмисника. Мопед вилучено та буде повернуто власникові. Вирішується питання про обрання правопорушнику міри запобіжного заходу»,- розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Ігор Пайлик.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України,триває. Санкція статті передбачає покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool