На Кіровоградщині зловмисник «спеціалізувався» на крадіжках велосипедів

Жовтень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 722 | Коментарі: 0

Транспортні засоби чоловік продав, а кошти витратив на власні потреби.

На рахунку злодія 4 факти кримінальних правопорушень. За скоєне йому може загрожувати покарання - до 5 років позбавлення волі.

Протягом серпня-жовтня до Олександрійського відділу поліції надійшли звернення місцевих жителів про крадіжки велосипедів.

«Правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 39-річний олександрієць, який раніше вже потрапляв на лаву підсудних. У даний час чоловік дає покази слідчому. Попередньо встановлено, що злодій, побачивши залишений без нагляду транспортний засіб, викрадав його та у подальшому реалізовував»,- розповів в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців, або до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool