На Кіровоградщині зловмисник скоїв угон автомобіля

Березень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

Ним виявився 28-річний житель Новоукраїнського району. Чоловік уночі незаконно заволодів транспортним засобом, що знаходився біля одного із закладів на території районного центру. За скоєне особі може загрожувати покарання – до 5 років позбавлення волі.

До відділу поліції з повідомленням про угон автомобіля звернувся 59-річний місцевий житель. Громадянин залишив авто поблизу місця роботи, а згодом виявив його відсутність.

У ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили причетність до злочину мешканця одного з населених пунктів. Чоловік, перебуваючи у місті, помітив автомобіль марки ІЖ та вирішив заволодіти ним. З допомогою підручних засобів зловмиснику вдалося запустити двигун.

На чужому авто чоловік відправився до свого села. Втім по дорозі не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя, де і залишив транспортний засіб. Наступного ранку громадянин планував позбутися речового доказу, тому повернувся до авто, але йому вдалося лише пошкодити дах легковика.

У даний час автомобіль поліцейські вилучили. Зловмиснику вже повідомлено підозру у вчиненні злочину.
За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool