На Кіровоградщині зловмисник скоїв розбійний напад та угон автомобіля

Квітень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Чоловік незаконно із застосуванням холодної зброї заволодів транспортним засобом. За вчинене йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 30-річна місцева жителька стала жертвою злочину.

За попередньою інформацією, зловмисник, розбивши вікно, проник до її оселі та, погрожуючи ножем, змусив віддати ключі від авто, що належить її чоловікові, потім зник у невідомому напрямку.
З метою встановлення місцезнаходження підозрюваного та автомобіля, було введено в дію спеціальний оперативний план «Перехват».

«В ході першочергових розшукових заходів працівниками сектору кримінальної поліції було встановлено особу зловмисника. Ним виявися 31 – річний мешканець міста, який вже потрапляв на лаву підсудних. Також було виявлено його місцезнаходження.. Особу затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч.3 ст.187 «Розбій» та ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції
Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool