На Кіровоградщині зловмисник скоїв низку крадіжок із поля агрофірми

Вересень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Ним виявився житель одного з сіл Устинівського району. Чоловік викрав більш ніж 500 кілограмів елітного сорту кукурудзи, завдавши господарству збитків на загальну суму 17600 гривень.

5 вересня до відділення поліції надійшла заява від керівника однієї з агрофірм району про крадіжки збіжжя.

«У ході проведення досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, поліцейські встановили особу зловмисника. Місцевий житель раніше вже мав проблеми з законом за вчинення корисливих злочинів.
Із поля, яке знаходиться неподалік його будинку, чоловік викрадав кукурудзу та переносив до свого домоволодіння, де частину згодував худобі. Решту сільськогосподарської продукції працівники поліції вилучили та повернули власникові.
На сьогоднішній день встановлено причетність громадянина до 8 фактів крадіжок. Початкову кваліфікацію дій особи змінено на ч. 2 ст. 185, оскільки встановлено повторність злочину», - розповів т.в.о. начальника Устинівського відділення поліції Юрій Пасько.

Вирішується питання щодо оголошення чоловіку підозри. За скоєне зловмисникові загрожує покарання – до 5 років позбавлення волі.

За матеріалами Устинівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool