На Кіровоградщині зловмисник скоїв близько 20 крадіжок будматеріалів

Листопад 01, 2016 | Новини | Переглядів: 661 | Коментарі: 0

Ним виявився чоловік, якого власник підсобного господарства в одному з населених пунктів Новгородківського району винайняв на роботу. «Помічник» викрав дошки, що зберігалися на території домоволодіння, завдавши потерпілому збитків на суму у 6 тисяч гривень. За скоєне злодій може потрапити за грати на строк до 5 років.

До відділення поліції звернувся мешканець іншої області з повідомленням про викрадення 7 кубічних метрів дошок.

«Як з’ясувалося, ще в минулому році чоловік винайняв 41-річного місцевого жителя, який здійснював охорону території та займався роботою по господарству.

Згодом власник привіз до обійстя дошки, але довгий час їх не використовував. У свою чергу, «працівник» вирішив привласнити будматеріали.

Взяв кілька штук, продав їх місцевим мешканцям, а гроші витратив на продукти харчування. У подальшому діяв за подібною схемою. Коли господар приїхав до домоволодіння, дошок у складі майже не залишилось. Загалом було встановлено близько 20 крадіжок майна на загальну суму 6 тисяч гривень», - розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту до 6 місяців, або до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Новгородківського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool