На Кіровоградщині зловмисник «позичив» чуже авто (ФОТО)

Лютий 14, 2017 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Щойно 52-річний громадянин завершив свою подорож, йому довелося спілкуватися з поліцейськими з приводу незаконного заволодіння транспортним засобом.

Місцезнаходження автомобіля вдалося швидко встановити завдяки тому, що він був обладнаний датчиком руху.

Поїздка до селища Голованівськ для жителя одного з сіл обернулася низкою пригод. Водій буквально на кілька хвилин залишив автомобіль поблизу крамниці. У цей час незачинений транспорт та ще й з ключами у замку запалення побачив перехожий, сів до салону і поїхав геть. Керманич, що одразу помітив пропажу, кинувся наздогін, але даремно. Оскільки чоловік керував автівкою за дорученням, то негайно зателефонував власникам – представникам агрофірми та звернувся до поліції.

«За викликом прибула слідчо-оперативна група. Автомобіль було виявлено на відстані близько двох кілометрів від місця події. Новий «водій», що перебував у стані алкогольного сп’яніння, саме дістався до будинку знайомого, де планував продовжити «відпочинок». Втім намірам громадянина завадили поліцейські», - розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від штрафу і до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Щойно 52-річний громадянин завершив свою подорож, йому довелося спілкуватися з поліцейськими з приводу незаконного заволодіння транспортним засобом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool