На Кіровоградщині зловмисник пограбував пенсіонерку

Січень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 641 | Коментарі: 0

Ним виявився житель міста Олександрія, раніше судимий за майнові та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів.

У Новомиргородському районі чоловік відібрав у літньої жінки телефон. За вчинене особі загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

До відділення поліції надійшло повідомлення з лінії 102 про те, що у місті Новомиргород скоєно грабіж стосовно 76-річної місцевої жительки.
За отриманими прикметами протягом години поліцейські розшукали та затримали зловмисника, якого було доставлено до відділення.
Чоловік пояснив, що раніше він навчався у Новомиргородському районі та інколи допомагав жінці порядкувати по господарству за оплату.

Цього дня він прийшов до домоволодіння пенсіонерки з тією ж метою – заробити трохи коштів. Зайшовши до подвір’я, ударив у вікно будинку і розбив його. А коли господарка вийшла, побачив у неї мобільний, яким вирішив заволодіти. Зловмисник вихопив телефон із рук потерпілої та зник із місця вчинення кримінального правопорушення.

У даний час громадянину повідомлено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Розслідування за цим фактом триває. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

За матеріалами Новомиргородського відділення
Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool