На Кіровоградщині зловмисник переховував викрадений мопед у знайомого

Лютий 25, 2016 | Новини | Переглядів: 654 | Коментарі: 0

Перебуваючи в одному з сіл Бобринецького району, чоловік побачив залишений без нагляду транспортний засіб та незаконно ним заволодів.

Після скоєного крадій попрямував в інше село, де і залишив чужий мопед «на зберігання» у місцевого жителя.

До Бобринецького відділу поліції звернувся 44-річний чоловік. Потерпілий повідомив про крадіжку мопеда «Мустанг», який знаходився поблизу домоволодіння його знайомої в одному з сіл.
«У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний житель району. Проходячи селом, він побачив мопед із ключами у замку запалення. Заволодівши транспортним засобом, злодій попрямував в інший населений пункт, де зберігав крадене протягом трьох днів. Саме там мопед і розшукали», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.
Зловмиснику оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
Викрадений мопед вилучено та повернуто власникові.

За матеріалами Бобринецького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool