На Кіровоградщині зловмисник обікрав водія вантажівки

Липень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1171 | Коментарі: 0

Житель іншої області зупинився поблизу одного з сіл Маловисківського району у зв’язку з поломкою транспортного засобу. Перехожий, що саме знаходився неподалік, під приводом надання допомоги у ремонті автомобіля проник у кабіну та викрав гроші.

До Маловисківського відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від мешканця м. Кривий Ріг про крадіжку з його вантажівки коштів у сумі 5000 гривень.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо поліцейські встановили, що близько 7-ї ранку потерпілий перебував поблизу населеного пункту, намагаючись власноручно відремонтувати автомобіль. Невідомий чоловік, який «зголосився» допомогти водію та попросив вказати дорогу, проник до кабіни транспортного засобу і привласнив чужі гроші.
У скоєнні злочину поліцейські викрили 42-річного жителя Онуфріївського району, раніше судимого за скоєння грабежу. Чоловік прямував у Малу Виску та вирішив скористатися моментом і отримати «легких грошей». У даний час особі повідомлено про підозру», - повідомив начальник Маловисківського відділу поліції Дмитро Бриндзюк.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool