На Кіровоградщині зловмисник обікрав стареньку бабусю

Вересень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

Поліцейські викрили 54-річного жителя одного з сіл Новоукраїнського району у крадіжці коштів у сумі більше 500 гривень у 88-річної жінки.

Як з’ясувалося, потерпіла виявила зникнення грошей лише через кілька днів, про що одразу повідомила до відділу поліції.

«Правоохоронці встановили, що раніше пенсіонерка звернулася до односельця з проханням про допомогу по господарству, на що він погодився. Впоравшись із роботою, чоловік сказав жінці, що йтиме додому, вона ж тим часом залишилася на присадибній ділянці. Проходячи повз будинок, злодій вирішив скористатися тим, що знав, де господиня зберігає гроші, зайшов всередину та в одній з кімнат забрав 517 гривень. У подальшому викраденим розпорядився на власний розсуд», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

Зловмиснику повідомлено про підозру, матеріали кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України направлено до суду. Злодію загрожує штраф, громадські або виправні роботи, арешт на строк до шести місяців, чи до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool