На Кіровоградщині зловмисник намагався непомітно втекти з краденими товарами

Грудень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

Злодій планував непомітно втекти з краденими товарами, але його у підсобному приміщенні магазину застала продавчиня. У подальшому поліцейські встановили причетність зловмисника до вчинення крадіжки з нежилого домоволодіння.

До Вільшанського відділення поліції надійшло повідомлення від працівниці торгівельного закладу про перебування у будівлі незнайомця.

Правоохоронці відразу виїхали на місце події і встановили, що напередодні 53-річний раніше судимий чоловік, житель іншого району, у вечірній час проник до магазину та заховався в підсобному приміщенні. Дочекавшись, коли заклад зачиниться, з прилавку забрав тютюнові вироби та алкогольні напої, одяг, в який частково переодягнувся, а також продукти харчування та грошові кошти. Після цього, злодій приліг відпочити, а вранці мав намір так само непомітно залишити приміщення.

Працівниками поліції крадія було доставлено до відділення. Викрадені речі вилучено, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.15 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (замах на крадіжку).

Як з’ясувалося, раніше громадянин викрав майно з нежилого домоволодіння в одному з населених пунктів району.
За вказаними фактами ведеться слідство. Особі за вчинене загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Вільшанського відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool