На Кіровоградщині зловмисник на вулиці зарізав чоловіка

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

У місті Олександрія на одній з вулиць зловмисник завдав декілька ножових поранень 30-річному потерпілому, позбавивши його життя. За вчинене особі загрожує покарання - до 15 років позбавлення волі.

Повідомлення про виявлення тіла чоловіка надійшло до Олександрійського відділу поліції 2 грудня. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Попередньо поліцейські встановили, що між двома громадянами виник конфлікт, у результаті якого один із них наніс іншому ножових поранень в область грудної клітини, від чого настала смерть потерпілого. Після скоєного зловмисник на автомобілі залишив місце злочину.

«Менше ніж за годину, провівши ряд слідчо-розшукових заходів, поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до кримінального правопорушення. Ним виявився 24-річний, раніше судимий мешканець міста. Його було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.

Речові докази вилучено. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. За скоєне громадянину загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалами Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool