На Кіровоградщині зловмисник до смерті побив чоловіка

Листопад 14, 2016 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

В одному з сіл Олександрійського району двоє місцевих мешканців розпивали алкогольні напої, потім посварилися і один побив іншого до смерті. За вчинене зловмиснику загрожує покарання – до 15 років.

11 листопада до чергової частини районного відділення поліції надійшло телефонне повідомлення від сільської голови про те, що сталося вбивство.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. За вказаною адресою в одній з кімнат будинку на підлозі поліцейські виявили тіло 37-річного господаря, яке було одразу направлено на судово-медичну експертизу.

У ході проведення слідчих заходів працівники поліції встановили, що напередодні ввечері потерпілий розпивав алкоголь із 24-річним односельцем. На ґрунті конфліктної ситуації, яка виникла між чоловіками, молодший почав завдавати тілесних ушкоджень старшому, що спричинило його смерть.

«Зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу, йому оголошено підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.
Розслідування у рамках кримінального провадження розпочатого за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool