На Кіровоградщині зловмисник демонтував металеві частини з огорожі братської могили

Червень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

Наприкінці минулого року в одному з населених пунктів Олександрівського району чоловік викрав 8 металевих ланцюгів із огорожі пам’ятника. 

Своїми діями завдав матеріальних збитків на суму близько 10 тисяч гривень. Нині матеріали кримінального провадження направлено до суду.

Повідомлення про злочин надійшло до відділення поліції від сільського голови одного із сіл району.

«Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 20-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, виручені від продажу краденого кошти громадянин витратив на власні потреби, зокрема на продукти харчування.
Працівники поліції також встановили причетність зловмисника до трьох фактів крадіжок металобрухту з приватних домоволодінь. Злочини чоловік скоював спільно зі своїм 23-річним родичем, раніше судимим за крадіжку», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Іван Задорожний.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою, іншим місцем поховання), закінчено. Матеріали направлено на розгляд до Олександрівського районного суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.

За матеріалами Олександрівського відділення
Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool