На Кіровоградщині злодійка викрала з чужої квартири золото

Липень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

Жителька міста Долинської, перебуваючи в гостях у знайомого, прибрала до рук прикраси його родички. За такі дії злодійка може отримати покарання – до 3 років позбавлення волі.

До відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась 40-річна жінка. Вона розповіла, що в її помешканні тимчасово проживав брат, який і виявив відсутність виробів із золота.

«Правоохоронці прибули на місце події. Господарі повідомили, що напередодні до квартири приходили гості, але жоден із них не поводився підозріло. Працівники поліції перевірили на причетність до крадіжки вказаних потерпілими осіб. 26-річна жінка не стала заперечувати своєї вини та зізналась у скоєному. Того вечора місцева жителька прийшла разом із знайомим до брата потерпілої подивитись телевізор. Коли чоловіки на деякий час залишили кімнату, вона скористалась моментом і викрала золотий кулон, перстень та сережку, які лежали у скриньці.

У даний час ювелірні прикраси вилучено та повернуто власниці», - розповів керівник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу і до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool