На Кіровоградщині злодійка обікрала знайомих

Лютий 04, 2016 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Нею виявилась 29-річна жителька Долинського району, що в минулому має судимості за крадіжки. Цього разу за скоєне може отримати покарання - до п’яти років позбавлення волі.

«Правоохоронці встановили, що жінку та ще кількох знайомих господар помешкання запросив до себе в гості.

Компанія розпивала спиртні напої в приміщенні літньої кухні, де в коридорі зловмисниця помітила бензопилу. Через деякий час злодійка вийшла на вулицю та прихопила з собою інструмент. Винесла його за межі домоволодіння і по телефону сказала родичу, щоб він забрав річ додому. Після цього жінка повернулась до знайомих і зробила вигляд, що нічого не сталося», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.

Речовий доказ поліцейські вилучили та повернули власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool