На Кіровоградщині злодій викрав у свого знайомого 10000 гривень

Січень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Ним виявився 44-річний раніше судимий за крадіжки чоловік. За попередніми даними, зловмисник викрав у знайомого чималу суму грошей, частину з яких витратив на алкогольні напої.

До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки району про те, що у її сусіда викрали гроші.

«Поліцейські з’ясували, що чоловік прийшов до знайомого додому, де вони розпивали алкогольні напої. Господар розповів, що має грошові кошти в сумі 10 000 гривень, а коли ліг відпочивати, гість, знаючи, де знаходяться заощадження, викрав їх. Потім зловмисник пішов до магазину, купив алкоголю та продовжив свій відпочинок.
Прокинувшись вранці, потерпілий виявив відсутність грошей та повідомив до органу місцевого самоврядування, що його обікрали і про особу, яка можливо причетна до злочину. Через деякий час працівники сільської ради побачили ймовірного зловмисника біля магазину та одразу ж зателефонували до поліції. Правоохоронці вилучили у чоловіка грошові кошти в сумі 2700 гривень», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool