На Кіровоградщині злодій намагався продати потерпілій її викрадене майно

Лютий 17, 2016 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Техніку, викрадену з домоволодіння жительки міста Олександрії, зловмисник пропонував придбати випадковим перехожим.

Жінка впізнала свої речі і повідомила про це правоохоронцям. За вчинене зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

До відділу поліції звернулася 39-річна жінка. Вона розповіла, що невідома особа шляхом пошкодження віконного скла проникла до її будинку і викрала ноутбук, фотоапарат та праску.

Згодом дещо зі свого майна жінка побачила вже у якості «товару» та відразу зателефонувала до поліції.
«Правоохоронці негайно виїхали за вказаною адресою та затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Частину речей вилучено та повернуто власниці», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool