На Кіровоградщині злодій хотів «підзаробити» на крадіжці чужого майна

Травень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Аби отримати кошти, викрадену бензопилу іноземного виробництва зловмисник швидко продав за суму у декілька разів нижчу від її реальної вартості. Інструмент поліцейські вилучили вже у «нових» власників.

«Отримавши повідомлення про злочин, працівники поліції встановили причетність до даного кримінального правопорушення 35-річного жителя міста Новоукраїнка. Вночі чоловік проник до господарського приміщення на території подвір’я місцевої мешканки, звідки скоїв крадіжку. Чужий інструмент злодій продав за 350 гривень іншим жителям, а гроші витратив на власні потреби. У ході слідчих дій поліцейські вилучили бензопилу та направили на проведення товарознавчої експертизи», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool