На Кіровоградщині злочинцем виявився неповнолітній

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Внаслідок протиправних дій зловмисника 60-річна жителька Олександрійського району позбулася грошей і телефону. За скоєне злодію загрожує покарання – до 6 років ув’язнення.

До чергової частини районного відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки населеного пункту про те, що вночі з будинку її родички було викрадено особисті речі.

«У ході розшукових заходів поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 16-річний житель сусіднього села. Перебуваючи на території домоволодіння потерпілої, злодій відчинив вікно та проник всередину оселі, де в одній з кімнат викрав гроші в сумі 140 гривень і мобільний телефон. Через деякий період часу неповнолітній повернувся на місце скоєного злочину та за аналогічною схемою здійснив крадіжку ще 200 гривень», - розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Крім того, стосовно неповнолітнього до суду раніше направлені обвинувальні акти у кримінальних провадженнях за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool